Служба поддержки: info@amelum.com +370 7 00 66066

Ką daryti, kad terasoje ar balkone nebūtų uodų ir kitų kraujasiurbių?

2024-04-18
Ką daryti, kad terasoje ar balkone nebūtų uodų ir kitų kraujasiurbių?

 

Šilti pavasario ar vasaros vakarai skatina vis daugiau laiko praleisti lauke, balkone ar terasoje. Tačiau, neretai mūsų laisvalaikį gryname ore drumsčia įkyrūs kraujasiurbiai vabzdžiai, tokie kaip uodai, smulkieji mašalai ar sparvos.

Šiuo metu rinkoje yra didžiulis pasirinkimas atbaidančių priemonių nuo šių vabzdžių, pradedant stipriais cheminiais, baigiant natūraliais. Tačiau ar žinojote, kad atbaidyti šiuos kraujasiurbius gali ir eteriniai aliejai?

Rekomenduojame išbandyti lašinamus eterinių aliejų mišinius AMELUM Anti-bite shield, AMELUM Insect repellent ar tepamą AMELUM Repellent touch eterinių aliejų mišinį!

AMELUM Anti-bite shield lašinamas, 14-kos eterinių aliejų mišinys apgaubs Jūsų aplinką gaiviu, maloniu gėlių aromatu bei sukurs nematomą skydą nuo kraujasiurbių vabzdžių. Šio eterinio aliejaus mišinio sudėtyje rasite bazilikų, levandų bei eukaliptų eterinių aliejų, kurie skleidžia uodams nemalonų aromatą, tad jie nesiartina prie aplinkos, kurioje šis kvapas itin intensyvus.

AMELUM Insect repellent 10-ties eterinių aliejų mišinys pasižymi stipriu citrusinių vaisių aromatu, kuris gali padėti apsisaugoti nuo kraujasiurbių vabzdžių. Šio eterinio aliejaus mišinio sudėtyje esantys citrinžolės, citrinų, žaliųjų citrinų bei kiparisų eteriniai aliejai itin nemalonūs vabzdžiams, tad jie vengia vietų su stipriu šių vaisių aromatu.

Tam, kad paskleistumėte šių lašinamų eterinių aliejų aromatą savo terasoje ar balkone, galite naudoti ultragarsinį eterinių aliejų difuzorių. Tiesiog įlašinkite 3-5 eterinio aliejaus mišinio lašus į difuzorių, pripildykite vandens talpą vandeniu, kiek yra nurodyta pagal instrukcijas, įjunkite ir mėgaukitės skleidžiamu maloniu aromatu.

O tepamas 10-ties eterinių aliejų AMELUM Repellent touch mišinys puikiai pravers vabzdžių mylimų vietų apsaugai, tokių kaip: kulkšnys, pėdos, blauzdos, nugara ar kaklas. Šis eterinių aliejų mišinys pasižymi itin stipriu ir gaiviu citrusinių vaisių aromatu, kadangi sudėtyje rasite citrinų, žaliųjų citrinų bei citrinžolės eterinius aliejus. Šis eterinis aliejus puikiai pravers ne tik laisvalaikiui balkone, terasoje ar pavėsinėje, tačiau ir žygiuojant, stovyklaujant ar leidžiantis į pasivaikščiojimą su augintiniu.

Eterinių aliejų mišiniai gali būti puiki pagalba apsaugai nuo uodų ir kitų kraujasiurbių. Tačiau kaskart naudodami eterinius aliejus, atsižvelkite į savo ir aplinkinių savijautą, o pastebėjus neigiamus požymius – nutraukite naudojimą nedelsiant.

Галерея фотографий

Получайте новости от Amelum первыми